De Aardbevers timmeren ook internationaal aan de weg

Gebruikmakend van de ruimte die de coronacrisis biedt, zijn de Aardbevers inmiddels via Instagram ook internationaal aan de weg aan het timmeren. Een strategie die goed past bij hun recente activiteiten om een deel van de videoopnames van hun liedjes op YouTube van ondertiteling te voorzien. Dit met het doel om met hun liedjes de Nederlandse taal toegankelijker te maken voor mensen van over de hele wereld.

De Aardbevers houden huis in Zimihc Theater Zuilen

Tjonge jonge, wat een heerlijk stevige huiskamersessie van de Aardbevers was dat! Met een lichte akoestische twist brachten De Aardbevers een trillende mix van hun klassiekers en laatste werk. Samen met een optreden van Rosa Falkenburg werd het een gevarieerde -Nederlandstalige- avond.

“Dezelfde Maan” door De Aardbevers
“Niet willen wat ik wil” door De Aardbevers
“Dan moet je het zeggen” door De Aardbevers
Ook De Aardbevers vinden dat iedereen van de wereld is
“Sprookjes” door De Aardbevers
“Geef me liefde” door De Aardbevers

De Aardbevers hebben heerlijk gespeeld op ZON festival

De Aardbevers speelden afgelopen zondag op het supergezellige ZON festival in Zuilen. Voor wie al bekend is met het repertoire van De Aardbevers was de grote verrassing dat ze twee nieuwe nummers ten gehore brachten: Aan alles komt een Einde en Geef me liefde. Een opvallend detail in de setlist bij dat tweede nummer is dat De Aardbevers nog niet lijken te weten in welke toonsoort dat gespeeld wordt. Zou iemand dat gehoord hebben? Iets om op te letten bij een volgend optreden!

De Aardbevers in hogere sferen op het ZON festival met “Vogels” (15 sep 2019, Zuilen)